Veïns del carrer Gil Torres i de Ciutat de Valls temen despreniments

Fa temps que avisen de la debilitat d’un terreny que amenaça tot ell en caure, i de l’estat del qual ja han pres nota tant el comú com els bombers

Una vista del terreny del qual es desprenen rocs i terra.
Una vista del terreny del qual es desprenen rocs i terra.

Veïns del carrer Gil Torres i, en conjunt, de bona part de Ciutat de Valls, a Andorra la Vella, temen que un terreny de la zona es desprengui. O, almenys, que hi hagi part de la parcel·la, dedicada a l’horticultura, acabi caient. De fet, alguns rocs ja han baixat. És zona d’arrossegalls. El comú ja estaria al cas de la situació i fins i tot els bombers haurien anat a constatar la situació els darrers dies, més encara amb les pluges que han caigut i que debiliten més encara la terra.

El terreny en qüestió desemboca just al carrer, a la via pública. I els rocs que cauen podrien tant enganxar algun vehicle com algun dels molts veïns de la zona que solen acudir en aquells indrets, per exemple, a passejar els seus animals de companyia. No és la primera vegada que veïns de Ciutat de Valls alerten de la inestabilitat, de la fragilitat ja no del terreny que ara sembla amenaçar sinó d’altres zones del barri.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending