La Unió Pro-Turisme té intenció de fer cavalcada conjunta el 2023 si la situació sanitària ho permet

L’entitat escaldenca matisa el malestar mostrat per la cònsol d’Andorra la Vella i manté que es partidària de realitzar “actes controlats i no massificats” mentre la pandèmia tingui tanta incidència

Comentaris

La carrossa que va passejar els Reis Mags, l'any passat, per Escaldes.
La carrossa que va passejar els Reis Mags, l'any passat, per Escaldes. Toni Solanelles

La Unió Pro-Turisme d’Escaldes (UPTEE) té la voluntat de tornar a realitzar la cavalcada conjuntament amb Andorra la Vella tan aviat com la situació sanitària i, si pot ser, el 2023. Mentrestant, l’entitat que organitza la rua reial d’Escaldes-Engordany considera que “és més prudent realitzar actes controlats i no massificats tal com es va fer l'any passat”.

La UPTEE ha volgut precisar alguns dels elements que haurien generat malestar al comú d’Andorra la Vella i, en especial, a la seva cònsol major, Conxita Marsol. L’entitat ha admès com no podia ser d’una altra manera que Marsol va contactar el president de la UPTEE, Josep Maria Ambor, perquè “volia aclarir els malentesos sorgits arran de la cancel·lació de la cavalcada conjunta de Reis 2022, ja que la senyora cònsol no volia que es creessin unes males opinions públiques”.

La carrossa que l'any passat va desfilar per alguns carrers d'Andorra la Vella.

Relacionat

Malestar a Andorra la Vella per la més que possible cavalcada de Reis a Escaldes

En aquest marc, segons l’entitat escaldenca, “en tot moment se li va transmetre el que ja s’ha manifestat en diverses manifestacions tan públiques com al mateix comú d'Andorra la Vella, és a dir, que per motius sanitaris no creiem convenient realitzar una cavalcada conjunta amb totes les carrosses, tal com el comú d'Andorra la Vella ens havia manifestat que volia fer”. Com s’ha dit, la Unió Pro-Turisme creu que “és més prudent realitzar actes controlats i no massificats tal com es va fer l'any passat de comú acord entre la UPTEE amb el comú d'Andorra la Vella”.

Segons l’entitat que organitza el seguici de Ses Majestats d’Orient a Escaldes-Engordany, el president d’aquesta va manifestar a Marsol “la voluntat de tornar a fer una cavalcada conjunta l'any vinent entre la Unió Pro-Turisme d'Escaldes-Engordany i el comú d'Andorra la Vella, si ho permet la situació sanitària, fet al qual la senyora cònsol va manifestar estar d’acord”.

Comentaris (1)

Trending