L’Uclic d’Encamp amplia l’horari a partir de dilluns

El servei a la demanda disposarà d’una major franja que permetrà tenir més disponibilitat de vehicles i oferir un servei més ampli

El bus a la demanda d'Encamp en una de les seves parades a Hort de Godí.
El bus a la demanda d'Encamp en una de les seves parades a Hort de Godí.

L’uclic d’Encamp disposarà d’un nou horari a partir del pròxim dilluns 6 de febrer. S’ha decidit ampliar la franja horària d’operativitat del transport a la demanda de la parròquia per poder millorar la seva disponibilitat i oferir un servei més ampli per als ciutadans. Aquesta modificació arriba dos mesos després de la consolidació per quatre anys més en constatar el bon funcionament de la prova pilot.

Des del comú s’ha decidit oferir un horari de dilluns a divendres des de les 7:00 h fins a les 21:00 h i, els caps de setmana i festius, des de les 10:00 h a les 13:00 h i de les 14:00 h fins a les 21:00 h. D’aquesta manera, i sobretot els dies laborables, es tindrà un servei continu i no per franges horàries com fins ara. Pel que fa als caps de setmana i festius, es tindrà una hora més al migdia que fins ara.

Les reserves es podran continuar fent de forma telemàtica a través de l’aplicació mòbil o mitjançant el web del servei. També hi ha possibilitat de fer-ho trucant al +376 775 034, que està disponible de les 9:00 h a les 19:00 h.

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending