Trobada entre joves encampadans i l’equip paralímpic d’esquí xilè

Durant l’encontre, els esportistes van poder compartir amb els adolescents les seves experiències i vivències, una activitat que s’ha valorat de forma molt positiva

Els esportistes xilens i els joves encampadans.
Els esportistes xilens i els joves encampadans. COMU ENCAMP

El Punt d’Informació Juvenil del comú d’Encamp ha organitzat una trobada col·loqui entre una quinzena de joves de la població amb els membres de l’equip paralímpic de Xile que està fent una estada de preparació a la parròquia. Amb aquesta, es posen a punt de cara als Jocs de Pequín. Així, els esportistes han pogut apropar als adolescents les seves vivències.

El Punt va convidar a l’entrenador, Kevin Cariñe, i els quatre esquiadors, Nicolás Bisquertt,  Samuel Fernández, Claudia Hernández  i Miguel Cataláper perquè expliquessin en primera persona la seva experiència en el món de l’esport adaptat. Tots ells es van mostrar agraïts i molt contents de poder trobar-se amb els adolescents i hi van poder connectar amb els més joves a través de les preguntes que varen poder fer després de conèixer les seves històries personals i de veure un recull d'imatges que havien preparat.

L’acció s’ha valorat de forma positiva per part dels responsables del Punt. La coordinadora de l'Àrea d'Infància i Joventut, Cristina Segura, ha conclòs que “aquest tipus d'activitats permeten els joves afrontar reptes o situacions personals amb més eines i millor informació. Per això asseguren, són “experiències molt bones”.

Per la seva banda, els joves van agrair a l'equip la seva predisposició per compartir amb ells les seves experiències, i van poder traslladar dubtes i inquietuds al voltant de les discapacitats i de l’esport adaptat. Abans d’acabar els van desitjar molta sort en el proper repte olímpic. 

Etiquetes

Comentaris

Trending