Tret de sortida a les obres del nou aparcament del carrer de la Vena a Encamp

Els treballs s’allargaran durant sis mesos i permetran habilitar 85 places d’aparcament, un parc infantil, una zona verda i un pipican

Vista aèria del terreny on s'ubicarà el futur aparcament.
Vista aèria del terreny on s'ubicarà el futur aparcament.

Les obres del futur aparcament al carrer de la Vena d’Encamp s’iniciaran aquest dimarts. Els treballs s’han d’allargar uns sis mesos i permetran disposar d’un espai amb 85 places d’estacionament al centre del poble. El cost del projecte, adjudicat ara fa unes setmanes, ascendeix a prop de 701.000 euros.

La instal·lació s’ubicarà als terrenys de Prat de Casa i Prat de Pallarés, entre la carretera general 2 i el carrer de la Vena. De fet, tindrà accés des de totes dues vies. Permetrà la creació de 85 places d’estacionament a una zona on, justament, hi ha necessitat. Dues d’aquestes seran per a persones amb mobilitat reduïda i dos per a vehicles elèctrics.

A banda, també s’habilitarà un pipicà, una zona verda i un parc infantil. “Aquesta inversió resoldrà una problemàtica d’aparcament en aquesta zona i facilitarà un millor accés a la zona comercial de l’avinguda Joan Martí”, ha explicat el conseller d’Obres Públiques i Urbanisme, Joan Marc Pifarré.

La previsió és que les obres s’allarguin durant sis mesos. És a dir, fins a l’agost. Els treballs han estat encarregats a Copsa per un import de 700.663,99 euros.

plànol nou aparcament de la zona de La Vena. Encamp Mesa de trabajo 1[142510]

 

Etiquetes

Comentaris

Trending