Tret de sortida a ‘Andorra la Vella en flor’, ara sí, amb espectacle inclòs

La pluja va impedir que la companyia Mademoiselle Paillette fes la seva representació a la plaça de la Rotonda, però aquest dissabte ha tingut l’oportunitat de fer-ho amb bon temps

P

P.C

Comentaris

Un moment de l'espectacle de Mademoiselle Paillette
Un moment de l'espectacle de Mademoiselle Paillette Pilar Candel

Sense pluja, sense fred i amb un bon grapat d’espectadors. Un dia després del que es pretenia, però la companyia francesa Mademoiselle Paillette ha pogut lluir-se a la plaça de la Rotonda. Després d’una inauguració una mica trista el divendres a la tarda, aquest dissabte s’ha donat el tret de sortida a ‘Andorra la Vella en flor’. L’arrancada de debò, la que compta. Tot i que més d’una persona ja s’ha fet fotos a les estructures florals repartides per la parròquia.

Al so de la música de fons, i amb adults i petits ben atents a cadascun dels moviments, la companyia Mademoiselle Paillete ha representat l’exhibició ‘Flors de la meva ciutat’. A la plaça de la Rotonda, un lloc ben cèntric i que ve de pas a tots aquells que aprofiten el dissabte al matí per fer compres, s’han agrupat gairebé un centenar de persones que no han perdut punt de la història. Apujats a les xanques alguns, dins de boles transparents els altres, els actors francesos han aconseguit transmetre el que no van poder fer a causa de la pluja.

Inauguració d'Andorra la Vella en flor passada per aigua.

Relacionat

‘Andorra la Vella en flor’ i mullada

L’espectacle pretén transportar els espectadors des d’Andorra la Vella, en aquesta ocasió, fins al Jardí de l’Edèn, on habiten tot un seguit de criatures fantasmagòriques, una bruixa i dos amants que esperen un fill. No els ha calgut pronunciar paraula per expressar allò que volien contar, i s’han mogut amb tota comoditat durant mitja hora per un escenari que no ho era pas. La companyia, que va néixer a França al 2006, ha aconseguit que s’oblidi la pluja que va impedir divendres poder donar color al centre de la capital.

Etiquetes

Comentaris

Trending