Una trentena de persones donen el tret de sortida a les visites als veïnats de Canillo

L’equip comunal s’ha traslladat fins al Forn, Prats i Meritxell per rebre les demandes, inquietuds i suggeriments de la gents dels pobles

L'equip comunal de Canillo i els veïns en una de les trobades
L'equip comunal de Canillo i els veïns en una de les trobades

El comú de Canillo ha donat aquest vespre el tret de sortida a les visites als veïnats de la parròquia. Tot i la pluja, no s’ha paralitzat la primera ronda de trobades, que tenia per objectiu reprendre el contacte directe amb els ciutadans del Forn, Prats i Meritxell. Prop d’una trentena de veïns han traslladat les seves demandes, inquietuds i suggeriments als cònsols i alguns membres de l’equip comunal.

El cònsol major, Francesc Camp, ha fet balanç i ha explicat la situació actual de les 39 sol·licituds recollides l’any passat en aquests tres emplaçaments. En total, van ser 136 les demandes que va rebre el comú per part de tots els veïnats, i al voltant del 70% han estat executades o estan en curs en els darrers dotze mesos.

La majoria de peticions es basaven en embelliments florals; millores i més seguretat a les voreres, carreteres i rotondes; incorporar elements dissuasius per forçar la disminució de la velocitat dels vehicles; reforçar la recollida de residus; incorporar noves activitats festives i instal·lar més il·luminació en alguns punts dels veïnats, entre d’altres.

Totes les iniciatives que avui han defensat els veïns i que el comú ha rebut, s’analitzaran i s’estudiaran per tal d’incorporar-les en el pressupost de l’any que ve. Per a totes aquelles persones que no puguin assistir a aquestes trobades, s’ha posat a disposició l’adreça de correu electrònic suggeriments_veinats@canillo.ad, perquè puguin fer les seves aportacions. Demà els cònsols es traslladaran a El Tarter, Incles, Soldeu i Envalira per parlar- ne amb els ciutadans.

Etiquetes

Comentaris

Trending