Els treballadors comunals tindran un nou espai per a descansar al Pas de la Casa a finals d’abril

Les obres d’adequació de les antigues instal·lacions de l’àrea de Jovent s’han adjudicat a Construccions Entrimo per 105.434,29 euros

Una imatge d'arxiu del Pas de la Casa.
Una imatge d'arxiu del Pas de la Casa. ARXIU

Els treballadors comunals que fan feina al Pas de la Casa haurien de tenir una nova zona de descans a partir de finals d’abril. Llavors haurien d’acabar els treballs d’adequació de les antigues instal·lacions de l’àrea de Jovent, a tocar de les escoles de primera ensenyança del Pas. Les obres s’acaben d’adjudicar a Construccions Entrimo per 105.434,29 euros (inclòs el 4,5% d’IGI i el 10% d’imprevistos). I la durada de la feina ha de ser de catorze setmanes ininterrompudes.

Fins ara, els treballadors comunals disposaven d’un espai situat al costat de la deixalleria a l’edifici del Bullidor. El nou espai comptarà amb una sala amb menjador, armariets tancats, dutxes i banys, així com una zona preparada per a pernoctació en cas d’urgències o condicions climàtiques adverses, com les nevades, que no permeten el retorn a casa dels treballadors comunals.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending