La transformació d’un hotel en pisos de lloguer donarà oxigen al mercat immobiliari de Sant Julià

La rehabilitació del Bonavista i les construcció de dues noves promocions resoldran part dels problemes d’accés a l’habitatge a la parròquia

Comentaris

L'antic edifici de l'hotel Bonavista.
L'antic edifici de l'hotel Bonavista. BRU NOYA

L’antic hotel Bonavista, a la carretera de la Rabassa de Sant Julià de Lòria, està canviant d’aspecte amb l’objectiu de destinar-ho al lloguer. L’edifici de sis plantes està tancat des de principis dels anys 90 i les obres avancen a bon ritme.

El cònsol major de Sant Julià de Lòria, Josep Majoral confia que amb la rehabilitació de l’edifici i la construcció de dues noves promocions, una de destinada al lloguer i l’altra, a la venda es puguin resoldre part dels problemes d’accés a l’habitatge que hi ha a la parròquia ja que l’oferta es veurà sensiblement ampliada.

Els últims responsables de l'hotel Bonavista va ser una família que també regenta establiments hotelers a Os de Civís. El seu tancament va precedir al d'altres hotels de la parròquia com el Pol, la Marratxa,  el Germà o el Coprínceps, la qual cosa ha anat deixant la parròquia laurediana amb poca oferta hotelera.

El Bonavista va ser adquirit per un empresari d’Andorra la Vella per destinar-lo a pisos de lloguer. Cal recordar que a Andorra la Vella la rehabilitació de quatre antics hotels com el Normandia o l’Àrtic permetrà posar al mercat immobiliari uns cinquanta pisos de lloguer.

Comentaris (12)

Trending