Les obres del tram final de la reforma de l’avinguda d'Enclar provocaran afectacions de trànsit

En la zona compresa entre els números 115 i 94 només hi podran accedir els veïns durant la setmana vinent

Comentaris

Tram de l'avinguda d'Enclar ja reformat.
Tram de l'avinguda d'Enclar ja reformat. Tony Lara / Comú d'Andorra la Vella

Els treballs d'embelliment i pacificació de l'avinguda d'Enclar de Santa Coloma, a la zona compresa entre la nova rambla de la Margineda i l'Espai Columba, arriben al tram final. La setmana vinent s'hi duran a terme tasques d'enquitranament de la calçada.

Mentre es facin els treballs, el tram comprès entre els números 115 (a l'altura del pont del Pobladó) i 94 (hotel Garden) quedarà tallat i només hi podran accedir els veïns. Per tant, a partir del dilluns vinent, 13 de desembre, i fins al divendres 17 de desembre tots els conductors, tant els que vulguin anar cap a Andorra la Vella com el que vagin en direcció a Sant Julià de Lòria, hauran de circular per l'avinguda Salou.

Els treballs de pacificació i embelliment de l'avinguda d'Enclar s'han dut a terme en la darrera meitat de l'any i han consistit a eixamplar les voravies i construir una rambla per facilitar el passeig, i fer millores a la calçada, que ha esdevingut una zona limitada de velocitat a 30 quilòmetres per hora, amb passos de vianants amb elevacions. També s'ha actuat en el subsol per actualitzar i substituir canonades de la xarxa d'aigua potable i clavegueram. D'aquí a unes setmanes, a més, seguint amb el procés de pacificació de la zona, es començaran a construir noves voravies al carrer Verge del Remei (adjacent a la caserna de bombers) per millorar la seguretat dels vianants.

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending