Tancament parcial de l’aparcament del Parc Central

Des d’aquest dijous, i fins a principis de juliol, únicament hi haurà una zona del pàrquing obert a causa de la visita del president de Portugal i de l’Andorra Multisport Festival

L'aparcament del Parc Central, un dels més utilitzats de la capital.
L'aparcament del Parc Central, un dels més utilitzats de la capital. Pilar Candel

Al llarg d’aquest dijous es procedirà a tancar parcialment l’aparcament del Parc Central per l’operativa de la visita del president de la República de Portugal, Marcelo Rebelo de Sousa, prevista per a aquest diumenge, 12 de juny. Aquesta situació es mantindrà fins a principis de juliol, ja que la zona també s’utilitzarà per a l’Andorra Multisport Festival, que tindrà lloc el darrer cap de setmana d’aquest mes i el primer del següent.

El Parc Central serà el centre neuràlgic de la trobada del president amb la comunitat portuguesa. Per aquest motiu, s’ha decidit tancar la part de l’aparcament més propera al parc. Un cop finalitzi aquesta visita oficial, s’iniciaran, a la mateixa zona, les tasques de muntatge dels envelats i el village de l’Andorra Multisport Festival. Un cop finalitzi el desmuntatge, la instal·lació recuperarà de nou les 540 places disponibles.

Amb tot, una part del pàrquing estarà sempre operativa. Des d’aquest dijous, i fins a principis de juliol, únicament es podrà accedir a l’aparcament per l’entrada del carrer Pere d’Urg, que és la més propera a l’avinguda Meritxell, ja que l’entrada per l’avinguda Tarragona quedarà inoperativa.

Comentaris (3)

Trending