El tancament d’aixetes i dutxes al centre esportiu d’Ordino persisteix

El comú assegura que ha decidit compensar les molèsties ocasionades als usuaris amb una bonificació de les quotes

Una imatge de la piscina del CEO.
Una imatge de la piscina del CEO. ARXIU

Fins la setmana del 26 d’abril, com a mínim, continuaran tancades les aixetes i les dutxes del centre esportiu d’Ordino (CEO). Amb el problema amb el bacteri de la legionel·la no s’hauria aconseguit eradicar del tot i s’hauria de mantenir la mesura. En espera que el sistema d’aigua “es pugui reobrir amb la màxima celeritat i seguretat”, el comú assegura que ha decidit “compensar les molèsties ocasionades als usuaris amb una bonificació de les quotes”.

No són pocs els usuaris que lamenten la situació, que certament incomoda el servei en alguns casos. També són alguns els habituals assistents a activitats esportives del recinte que consideren que no és possible que un episodi de legionel·losi s’allargui tant temps i que consideren que hi ha d’haver alguna altra deficiència, de tipus estructural, que expliqui la situació.

El problema es localitza a la xarxa d’aigua del centre esportiu i que la pròpia manca de circulació d’aigua pel tancament podria ser el motiu de resistència de la presència del bacteri en els valors desaconsellats

El comú, però, manté que continua l’aplicació del pla d’actuació recomanat per l’auditoria encomanada, ja que encara no s’han assolit els nivells òptims del bacteri de la legionel·la al circuit d’aigua. Després d’haver-se minimitzat amb una primera i segona intervenció, s’ha procedit a una tercera desinfecció. Els resultats de les analítiques d’aquest mostreig està previst que arribin la setmana del 26 d’abril, “segons els terminis habituals”.

Dels informes aportats, assegura la corporació ordinenca, es desprèn que el problema es localitza a la xarxa d’aigua del centre esportiu i que la pròpia manca de circulació d’aigua pel tancament podria ser el motiu de resistència de la presència del bacteri en els valors desaconsellats.

Comentaris

Trending