Tanca definitivament l’aparcament del Pedral a Encamp

La propietat anuncia que ja no es podrà estacionar des del divendres, a dos quarts de sis de la tarda, perquè inicia les obres d’un complex residencial

Cotxes estacionats aquest dijous a l'aparcament, que té les hores comptades.
Cotxes estacionats aquest dijous a l'aparcament, que té les hores comptades.

La pròrroga s’ha acabat per a l’aparcament del Pedral. L’espai, que des del juny ja no estava regulat com a zona verda perquè la propietat havia anunciat la intenció de recuperar-lo per iniciar el projecte residencial que està previst, deixarà d’estar disponible a partir d’aquest divendres. El cartell ja avisa que, des de les sis de la tarda, ja no es podrà emprar cap de les 34 places que van ser habilitades pel comú el 2021.

L’aparcament, de zona verda, hauria durat, així doncs, poc més d’un any. En el seu dia, el comú d’Encamp hi va destinar 15.000 euros perquè durant un temps limitat -ja se sabia que el propietari del terreny tenia previst edificar-hi- pogués donar servei a una zona necessitada de places d’estacionament.

Ja al juny, el parquímetre es va retirar Des de llavors, a l’espai s’ha pogut aparcar de forma gratuïta. Ara, s’ha acabat. Així ho ha avisat un cartell ubicat a la zona, on s’anuncia el tancament definitiu des d’aquest divendres, a partir de dos quarts de sis de la tarda. Ja es comença a impulsar el projecte constructiu conegut com El Pedral 2.

L’anunci ha generat inquietud entre els veïns, que veuen desaparèixer un nombre important de places per aparcar en una zona on hi ha mancança. Admeten por a veure incrementades, i molt, les dificultats per estacionar, tot i que ja ha reobert un altre espai situa per darrere del Complex Esportiu.

WhatsApp Image 2022 09 22 at 15.54.01
El cartell anunciant el tancament.

Comentaris (2)

Trending