Tall d’aigua a la zona de Ciutat de Valls a Andorra la Vella aquest dilluns a la nit

La reparació s’ha previst per al vespre per evitar al màxim les molèsties als veïns implicats

El carrer Ciutat de Valls.
El carrer Ciutat de Valls. Tony Lara / Comú d'Andorra la Vella

Tall d’aigua potable aquest dilluns a la la nit a la zona de Ciutat de Valls per reparar una fuita S’interromprà el subministrament entre les deu de la nit i les tres de la matinada a una part del carrer Ciutat de Valls i els carrers del Puial, Font del Puial, Roc de l’Aldiàs, Mestre Xavier Plana i Castellà del Sucarà.

El subministrament d’aigua potable s’haurà d’interrompre aquest dilluns a la nit la matinadade dimarts a la zona de Ciutat de Valls per reparar una fuita que s’ha detectat al tub general de la xarxa d’aigua potable.

El tall s’ha programat entre les 22 h i les 3 h de la matinada (subjecte a l’evolució dels treballs), malgrat que les tasques d’excavació prèvies es faran a partir de les 21.30 hores. Els edificis afectats pel tall d’aigua seran els del carrer Ciutat de Valls, entre els números 1 i 54, i tots els dels carrers del Puial, Font del Puial, Roc de l’Aldiàs, Mestre Xavier Plana i Castellà del Sucarà. Tots els afectats ja s’han avisat mitjançant avisos de tall d'aigua. La reparació s’ha previst per al vespre per evitar al màxim les molèsties als veïns implicats.

Etiquetes

Comentaris

Trending