Una tala d’arbres al carrer Prat de la Creu provoca les queixes dels veïns

(AMB VÍDEO) Es van plantar fa uns quinze anys i han estat retirats pels treballs que el comú d'Andorra la Vella realitza conjuntament amb FEDA i Andorra Telecom per la cogeneració en aquest tram

Arbres al carrer Prat de la Creu que han estat talats.
Arbres al carrer Prat de la Creu que han estat talats.

La tala d'uns arbres del carrer Prat de la Creu d'Andorra la Vella en el tram que hi ha entre Govern i el carrer de la Roda han provocat les queixes de part dels veïns. Recorden que els arbres van ser plantats fa uns quinze anys i que ara han estat retirats de la vorera.

El comú fa els treballs conjuntament amb FEDA i Andorra Telecom per aprofitar les obres de cogeneració que l'empresa elèctrica vol fer en aquest tram.Les obres no tenen afectació al trànsit i se centren principalment en la voravia, la qual seguirà tenint les mateixes dimensions. La calçada no es toca i simplement s'aixeca tot per anar canviant xarxes que han quedat antiquade, i es canviarà el paviment. Serà granític amb uns dibuixos i formes diferents, es posarà la nova xarxa d'enllumenat, la nova xarxa de clavegueres i d'aigües fluvials i també la d'Andorra Telecom i la de cogeneració. FEDA aporta 1,7 milions a l'obra i Andorra Telecom 35.000 euros.

El termini d'execució és d'uns set mesos. Aquesta primera fase inclou la voravia de la dreta en direcció a Espanya des de la cruïlla amb el carrer del Consell General i fins al carrer de la Roda. Després es farà la segona fase als dos costats de la voravia a la part baixa del carrer Prat de la Creu, i l'altre costat es farà en una tercera fase. Els veïns confien que després dels treballs es tornin a plantar arbres.

 

 

Etiquetes

Comentaris (26)

Trending