Els Serradells no obrirà portes fins al 15 de juny

El comú d’Andorra la Vella prefereix centrar esforços a garantir la posada en marxa amb garanties de serveis que es consideren prioritaris

El vestíbul del centre esportiu dels Serradells.
El vestíbul del centre esportiu dels Serradells. Tony Lara / Comú d'Andorra la Vella

El centre esportiu dels Serradells no obrirà la setmana vinent. El comú d’Andorra la Vella entén que no existeix, ara mateix, una “urgència” per posar en marxa les instal·lacions -bàsicament el gimnàs perquè, cal recordar, la piscina està fora de servei des de l’incendi de finals del 2018- i prefereix centrar-se a activar altres serveis que es consideren prioritaris com les ludoescoles o altres espais públics. La seva entrada en funcionament seria a mitjans de juny.

Les instal·lacions esportives entren dins les que podran tornar a la (nova) normalitat a partir de la setmana vinent. Alguns comuns, com ara el d’Ordino i Sant Julià, preveuen que el dimarts puguin obrir els seus centres esportius. A Andorra la Vella, però, s’opta per una certa prudència. La idea és centrar-se abans a preparar la posada en marxa d’altres serveis que es consideren de major importància.

“No hi ha una urgència”, han indicat a Altaveu fons de la corporació de la capital. Per ara, s’indica, s’està preparant el protocol que caldrà fer servir un cop es reobri. Les directrius estan marcades des del Govern, com ara la no utilització de les dutxes i la limitació d’aforament, així com la neteja i desinfecció de les diferents màquines després de ser emprades per cada usuari. També s’haurà de demanar hora prèviament.

El comú treballa, de fet, amb la idea que la posada en marxa dels espais esportius dels Serradells sigui a mitjans del mes vinent. La data prevista és el dilluns 15 de juny.

La piscina del centre esportiu d'Ordino.

Relacionat

Cita prèvia per anar al gimnàs o a la piscina

Pel que fa als dos centre esportius d'Encamp (el de la mateixa vila i el del Pas de la Casa), la idea és similar a la d'Ordino i Sant Julià. La previsió és poder obrir la setmana vinent i, per això, s'està acabant d'ultimar els protocols de seguretat per minimitzar el risc de contagi de coronavirus.

Comentaris

Trending