Senyalitzacions a l’asfalt per conscienciar de la velocitat màxima al vial lauredià

Els veïns de l’avinguda Francesc Cairat esperen que es reforcin les mesures de control per tal d’evitar els ensurts que s’han viscut en algunes ocasions

Les noves senyalitzacions impregnades a l'asfalt de l'avinguda Francesc Cairat.
Les noves senyalitzacions impregnades a l'asfalt de l'avinguda Francesc Cairat.

Des de fa alguns dies, el carril de baixada de l’avinguda Francesc Cairat, a Sant Julià, i el nou vial que neix al carrer Isidre Valls llueixen uns rètols amb el senyal de velocitat limitada a 50 quilòmetres l’hora impregnats a l’asfalt. És una de les mesures consensuades entre Govern a través del departament de Mobilitat i el comú de Sant Julià per mirar de conscienciar els conductors en relació a la velocitat màxima a la qual poden circular en aquests trams.

Alguns dels ‘discs’ enganxats amb calor al paviment asfàltic ja s’han desenganxat parcialment. La voluntat inicial de Mobilitat era elevar també alguns dels passos de vianants que hi ha en els vials esmentats. Els veïns de la zona, especialment els de Francesc Cairat i més especialment encara aquells que viuen en els immobles més propers a la plaça Laurèdia, esperen que es reforcin les mesures de control. Les senyalitzacions impregnades a l’asfalt no els donen massa seguretat.

Un pas de vianants al nou vial lauredià.

Relacionat

Passos de vianants elevats i rètols lumínics de velocitat per frenar els cotxes al nou vial lauredià

Afirmen que ja han viscut alguns ensurts, fins i tot en forma d’accident, i esperen no haver-ne de viure més. Per a ells, un dels perills és la velocitat que agafen els conductors en sortir del túnel de la Tàpia i el revolt que es troben al cap de pocs metres per encar l’avinguda Francesc Cairat en direcció a Espanya. Mobilitat ja ha fet un estudi aprofundit de totes aquestes circumstàncies.

Punt conflictiu a la zona de l'avinguda Francesc Cairat.

Relacionat

Veïns de l’avinguda Francesc Cairat de Sant Julià es queixen de la velocitat dels cotxes

 

Comentaris (1)

Trending