Sense data per tornar a posar en funcionament l’ascensor de Jovial

El cònsol major d’Andorra la Vella, David Astrié, ha explicat que el motor va deixar de funcionar i a hores d’ara no han rebut cap resposta del fabricant

Una imatge de Jovial.
Una imatge de Jovial. ARXIU

El comú d’Andorra la Vella no sap quan tornarà a funcionar l’ascensor del Rec de l’Obac ubicat a Jovial. El cònsol major, David Astrié, ha explicat que “a l’abril un acte vandàlic va deixar la porta de vidre totalment destrossada. La vam reparar i al cap de dues setmanes el motor va deixar de funcionar”. Des de la corporació resten a l’espera de la resposta del fabricant, que encara no han arribat.

Alguns veïns que viuen prop de la zona han manifestat a través de les xarxes socials els neguits sobre per què el giny està aturat. El mateix Astrié ha contestat fent una cronologia dels fets. Assenyala que el passat abril la porta de vidre es va trencar fruit d’un acte vandàlic i quan es va reparar, al cap de dues setmanes el motor va deixar de funcionar. “Fa cosa de sos mesos que estem esperant que el fabricant ens digui quelcom”, ha manifestat.

El cònsol major de la capital sap que la instal·lació “és utilitzada per molta gent i estem posant el màxim d’esforços”. Reconeix que “el motor de l’ascensor és molt antic i no trobem qui ho pugui reparar”. En aquest sentit, manifesta que “cada setmana insistim prop dels equips tècnics”.

Etiquetes

Comentaris (10)

Trending