Sant Vicenç d’Enclar es converteix en un ‘nou’ i malaurat punt de berenada

Denuncien l’incivisme d’alguns ciutadans que haurien deixat les restes d’una barbacoa a tocar de l’església preromànica

El punt on s'ha fet l'encesa de foc just a tocar l'església.
El punt on s'ha fet l'encesa de foc just a tocar l'església.

Que Sant Vicenç d’Enclar és un punt estratègic d’Andorra la Vella, un lloc emblemàtic de la capital i segurament de tot el país, és clar. Que hi ha ciutadans que no són tot el cívics que haurien de ser i pugen fins al cim on hi ha l’església preromànica ara mig enderrocada i en baixen traient-se de sobre bona part del que hi han pujat amb la intenció de fer-hi un bon àpat també és clar.

Ciutadans que aquest diumenge s’han enfilat fins a l’enclavament colomenc tot passejant en un diumenge estiuenc de semi-confinament, o de primers dies del relaxament gairebé total de les mesures, han denunciat l’incivisme d’altres persones que haurien fet foc a tocar de l’església. De fet, les restes d’aquesta barbacoa feréstega són ben evidents. O ho eren aquesta tarda de diumenge.

També eren evidents les restes, les deixalles abandonades. Diversos envasos i ampolles de les begudes amb què s’ha regat (suposadament) l’àpat. També en les immediacions de l’històric temple hi havia almenys una mascareta. I no semblava perduda a l’atzar sinó que algun dels participants a la barbacoa o el que fos l’hauria directament penjat en un dels matolls.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending