Sant Julià xifra en més de 20.000 persones els assistents a la festa major

Des del comú es destaca que l’escurçament dels horaris ha permès garantir el descans dels veïns, sobretot els de la zona de la plaça Germandat on es concentraven els actes nocturns

Comentaris

Un grup de persones segueix l'espectacle de drons.
Un grup de persones segueix l'espectacle de drons. COMU SANT JULIÀ DE LÒRIA

El comú de Sant Julià xifra en més de 20.000 el nombre d’assistents als diferents actes de la festa major, celebrada entre el passat divendres i ahir dimarts. Des de la corporació es valora de forma positiva la dada i, sobretot, el fet que el programa i els horaris han tingut “una gran acceptació” al mateix temps que s’ha pogut garantir, s’afirma, el descans dels residents de la zona de la plaça Germandat, rovell de l’ou de les activitats nocturnes.

Així, els responsables comunals, que recorden que ha estat la primera festa major sense restriccions des de l’esclat de la pandèmia, posen en relleu que aquesta ha acabat amb més de 20.000 assistents. A banda, es té la sensació que el programa i els diferents actes celebrats han tingut l’aprovació dels assistents.

Un altre punt que es valora positivament és el fet que la festa s’ha pogut tirar endavant sense que hagi suposat una gran molèstia pels veïns, sobretot en el cas dels que viuen a la zona de la plaça Germandat, eix neuràlgic del programa nocturn, amb concerts i activitats musicals. Des del comú es recorda que, malgrat que ja no hi havia restriccions sanitàries, es va optar per escurçar els horaris de tancament, circumstància que també ha ajudat a avançar la neteja de l’espai.

Durant els cinc dies, hi ha hagut una seixantena d'activitats de caràcter tradicional, cultural, musical, esportiu, social i lúdic de les quals la majoria han estat diürnes i impulsades per grups, artistes o entitats del país. Els esdeveniments que més persones han concentrat han estat els concerts programats, però també hi ha hagut una important presència de públic als actes de caràcter tradicional com ara la cercavila de gegants, la passa o el ball de La Marratxa. El programa, es remarca, es va tancar amb una proposta inèdita al país: un espectacle amb 120 drons.

Comentaris (6)

Trending