Sant Julià suprimeix la cavalcada de Reis i caldrà cita prèvia per les cartes i les del Pare Noel

S'amplia l'horari de lliurament i és imprescindible reservar la plaça per unitat de convivència per WhatsApp o per correu electrònic

Comentaris

La cap de Cultura, Laura Rogé i la cònsol menor, Mireia Codina abans de la roda de premsa.
La cap de Cultura, Laura Rogé i la cònsol menor, Mireia Codina abans de la roda de premsa. Altaveu

El comú de Sant Julià de Lòria ha presentat aquest dimecres les activitats de Nadal que acabaran e 7 de gener amb la festivitat de la parròquia. Se suprimeix la cavalcada de Reis i és imprescindible reservar la plaça per unitat de convivència per WhatsApp o per correu electrònic per lliurar les cartes al mags i al Pare Noel. Es donarà prioritat als infants residents a la parròquia i edats compreses entre els 3 i els 11 anys.

En el cas dels infants que hagin d'estar confinats rebran un missatge dels Reis i del Pare Noel el dimarts 5 de gener i el dijous 24 de desembre respectivament entre les 17 i les 20 hores per mitjà del Canal Lòria o del dial 168 d'Andorra Telecom. Per lliurar les cartes de manera presencial caldrà enviar un WhatsApp al número 325224 o per correu electrònic a cultura@comusantjulia.ad.

La presentació de les activitats ha anat a càrrec de la cònsol menor, Mireia Codina, i de la cap del departament de Cultura, Laura Rogé. Codina ha explicat que "hem estat treballat molt temps i ens hem reiventat perquè els infants i les famílies puguin viure amb alegria aquestes dates". El conjunt d'actes s'engloba en el lema 'La màgia del Nadal'.

Totes les activitats s'han adaptat a les normes sanitàries i de distanciament. Hi ha la cursa de la Sant Silvestre (fins al 31 de desembre, les 'Llegendes a les bliblioteques'  amb Mercè Canals (19 de desembre), el Tió de Nadal (26 de desembre) o la missa del Gall (24 de desembre) que enguany es transmetrà en directe per televisió.

Comentaris

Trending