Sant Julià remodelarà el parc infantil del Prat Gran

El comú convoca un concurs públic nacional per a posar al dia la cèntrica instal·lació

Comentaris

Els terrenys del Prat Gran de Sant Julià de Lòria.
Els terrenys del Prat Gran de Sant Julià de Lòria. ALTAVEU

La junta de govern del comú de Sant Julià de Lòria ha aprovat la convocatoria d’un concurs públic nacional per la remodelació del parc infantil del Prat Gran. La data límit de presentación de les ofertes és el 16 de juny.

El parc del Prat Gran és la instal·lació d’oci infantil mes cèntrica de Sant Julià de Lòria, que també compta en el nucli urbà amb la que es va inaugurar recentment del Camp de Perot. També hi ha la del Prat del Senzill, carretera de Fontaneda i Terra Bogada,

Al Prat Gran hi ha una part dedicada als esports amb pistes de futbol sala i de bàsquet mentre que a l’altra hi ha gronxadors i altres aparells per a un públic més infantil. Una part del terreny es podria destinar a la futura residència universitària, un destí rebutjat per l’oposició de Desperta Laurèdia.

Els gronxadors que es retirin del Prat Gran aniran a Bixessarri, responent d'aquesta manera a una petició dels veïns d'aquest quart lauredià.

Per altra banda, el comú també remodelarà les voravies de l’avinguda Francesc Cairat. En aquest cas, el termini de presentació d’ofertes també acaba el 16 de juny.

Comentaris (5)

Trending