Sant Julià programa diferents activitats amb motiu del Dia mundial de l’activitat física

Per a la gent gran de la parròquia, es proposa una sessió de manteniment físic que es farà a la plaça del Solà i una passejada

Activitat dirigida a Sant Julià de Lòria.
Activitat dirigida a Sant Julià de Lòria. COMU SANT JULIÀ DE LÒRIA

El comú de Sant Julià de Lòria ha organitzat dimarts vinent amb motiu del Dia mundial de l'activitat física diferents activitats gratuïtes i destinades a diverses franges d’edat. Per a la gent gran de la parròquia, es proposa una sessió de manteniment físic que es farà a la plaça del Solà i una passejada que sortirà des del mateix punt.

La resta de ciutadans i ciutadanes podran triar entre diferents opcions que es desenvoluparan a partir del migdia: dos 'trails' populars, dues sessions de 'cycling' i una de zumba. Per als més petits, la Federació Motociclista d’Andorra torna a reprendre els cursets d’iniciació al trial a la plaça de la Germandat.

Totes les activitats es desenvoluparan seguint les recomanacions per a l’organització d’esdeveniments i les mesures excepcionals per fer front a la pandèmia del SARS-CoV-2. Les inscripcions es poden efectuar al Centre Esportiu.

Comentaris

Trending