Sant Julià posa fil a l’agulla per trobar un nou gestor al bar del centre de congressos

L’establiment és gestionat de forma provisional per Naturlàndia després que l’anterior concessionari decidís tancar per culpa dels efectes de la pandèmia del coronavirus

El bar del Centre.
El bar del Centre. Altaveu

El comú de Sant Julià vol que el bar del centre de congressos recuperi la normalitat. L’establiment es troba ara sota una gestió provisional que porta Naturlàndia, després que el gestor que el tenia llogat va decidir tancar a conseqüència de la pandèmia del coronavirus. Ara la corporació ha llançat el concurs que ha de permetre tornar a arrendar l’espai, que dona servei tant per les activitats del mateix centre com a gran part de la comunitat universitària.

El bar, o millor dit els seus antics gestors, han estat una de les víctimes econòmiques del coronavirus. El passat desembre van dir prou. Després dels mesos de confinament i dels posteriors amb restriccions, van tenir clar que els comptes no sortien i van decidir plegar. D’aquesta forma, posava fi a un projecte engegat el maig del 2017, quan des del comú se li va adjudicar el local, inicialment per un termini de cinc anys prorrogables dos més.

El bar del Centre.

Relacionat

Quan el virus s'agafa barra lliure

Al desembre, i de forma provisional, la corporació va decidir arrendar-lo de forma provisional a Naturlàndia. L’objectiu era que l’establiment pogués continuar oferint servei, sobretot pensant en les activitats nadalenques que es feien al centre, com ara la representació dels ‘Pastorets’. També s’entenia important mantenir el bar obert pensant en la comunitat universitària.

El bar del Centre, a la plaça de la Germandat de Sant Julià.

Relacionat

El comú de Sant Julià arrenda temporalment el bar del Centre a Naturlandia

Ara, però, el comú ha posat fil a l’agulla per posar fi a aquesta provisionalitat. El BOPA ha publicat el concurs per tornar a llogar l’establiment. Els interessats a fer-se càrrec del negoci tenen fins al 30 d’abril per presentar les seves propostes. D’aquesta forma, es confia que al llarg del maig es pugui concloure el procés amb un nou arrendador.

Comentaris

Trending