Sant Julià posa en marxa una aplicació per agilitzar la notificació d'incidències a la via pública

Permet enviar qüestions relacionades amb la millora dels espais, ha estat un mes i mig en període de proves i s'han fet formacions als diversos departaments comunals

Comentaris

Josep Majoral durant la presentació de l'aplicació.
Josep Majoral durant la presentació de l'aplicació. Altaveu

El comú de Sant Julià de Lòria ha posat en marxa aquest dijous una aplicació per agilitzar la notificació d'incidències a la via pública. 'Sant Julia de Lòria Ets tu', és un nou canal de comunicació que permet enviar qüestions relacionades amb la millora dels espais públics. L'aplicació ha estat presentada pel cònsol major, Josep Majoral.

Ha explicat que tot ciutadà que detecti una incidènciua podrà fotografiar-la, geolocalitzar-la i comunicar-la de forma àgil i directa. La persona que l'hagi emès rebrà una confirmació de recepció i podrà fer un seguiment detallat de la tramitació a través d'una notificació de resolució quan estigui arreglada. La persona encarregada de la gestió ha estat fins ara al departament de Manteniment i Medi Ambient perquè, com ha dit el cònsol major, "la majoria de demandes estaran relacionades amb mobiliari urbà, deixalles o temes que afecten aquell departament". 

L'aplicació ha estat durant un mes i mig en període de proves i s'han fet formacions a tots els departaments perquè es pgui actuar amb celeritat. Es pot descarregar gratuïtament per als sistemes operatius iOs i Android. Majoral ha explicat que amb aquesta aplicació "anem modernitzant poc a poc Sant Julià de Lòria i acostem els ciutadans al comú". Ha recordat que la seva posada en marxa era un compromís electoral.

Comentaris

Trending