Sant Julià de Lòria organitza aquest cap de setmana una fira outlet

Es farà dissabte i diumenge entre la plaça de la Germandat, i el vestíbul del Centre Cultural i de Congressos Lauredià

Comentaris

Muntatge de casetes, aquest dimarts a la plaça de la Germandat.
Muntatge de casetes, aquest dimarts a la plaça de la Germandat. B.N.

Sant Julià de Lòria organitza aquest cap de setmana una fira outlet, que coincideix amb la Ruta de la Tapa, i amb la mostra de vehicles d'ocasió i autocaravanes. Aquest dimarts s'estaven acabant de muntar les casetes de fusta que acolliran part de la fira, a la plaça de la Germandat.

"És un cap de setmana d’activitat al voltant de les fires que dona compliment al punt del nostre programa electoral de reactivar la parròquia i el seu comerç al voltant d’esdeveniments diversos”, ha explicat el cònsol major, Josep Majoral que s’ha referit a fires en plural perquè el mateix cap de setmana que se celebra la Fira del Vehicle d'Ocasió i de l'Autocaravana,  la plaça de la Germandat i el vestíbul del Centre Cultural i de Congressos Lauredià acolliran la Fira Outlet.

Aquesta darrera mostra tindrà, per tant, una part exterior amb 20 casetes de tota mena de productes, i una interior on una desena de botiguers, majorment de la parròquia, exposaran principalment roba i complements a preus molt interessants. La tècnica de sostenibilitat, Laura Rossell, ha indicat que aquesta fira es vincula amb un dels Objectius de Desenvolupament Sostenible del Label Biosphere que va rebre la parròquia. L'horari de 10 a 20 hores el dissabte i una hora menys el diumenge en què es tancarà una hora abans.

Comentaris

Trending