Sant Julià iniciarà dilluns les obres de la separativa d'aigües a l'avinguda Verge de Canòlich

Començaran en el tram comprès entre la plaça de la Germandat i la plaça Laurèdia, tindran un cost de 90.000 euros i provocaran alteracions de trànsit a la zona

Comentaris

Lloc d'inici de les obres.
Lloc d'inici de les obres. Altaveu

Aquest dilluns vinent, dia 28 de setembre, començaran les obres de la separació d'aigües residuals i pluvials a l'avinguda Verge de Canòlich, en el tram comprès entre la plaça de la Germandat i la plaça Laurèdia. Els treballs, que tindran una durada aproximada de dos mesos i un cost de 90.806,32 euros, es dividiran en tres fases.

La primera fase va de la plaça de la Germandat a la plaça Calonge-Sant Antoni i es preveu que s'allargui tres setmanes. Els treballs provocaran alteracions en el trànsit a la zona. La segona afectarà el carrer de Casa Comuna durant una setmana i implicarà modificacions en el trànsit des de l'església fins a la plaça Calonge-Sant Antoni. La tercera fase d’obres anirà des de la plaça de la Germandat a la plaça Laurèdia i s’allargarà un mes també.

A la parròquia laurediana hi ha 25 quilòmetres de xarxa residual i sis quilòmetres de xarxa pluvial. Els  comuns van signar amb el Govern una moratòria per la qual s’ampliava el termini en què les parròquies es comprometien a tenir enllestida la xarxa separativa d’aigües pluvials i residuals. 

 

 

 

 

Comentaris

Trending