Sant Julià farà balanç dels tres anys de mandat en una reunió de poble

L’acte tindrà lloc el dia 27 de juny i servirà per presentar els comptes comunals i els de Naturland, així com per explicar els projectes previstos d’aquí a finals d’any

Codina i Majoral durant una reunió de poble anterior.
Codina i Majoral durant una reunió de poble anterior. BRU NOYA

El cònsol major de Sant Julià de Lòria, Josep Majoral, farà balanç dels tres primers anys del mandat en una reunió de poble que s’ha convocat pel pròxim 27 de juny. L’acte servirà, entre altres coses, per presentar els comptes de Natulard i les accions que estan previstes fins a finals d’any. També està oberta a rebre demandes per part dels ciutadans.

Des de la corporació es defensa que es vol fer de la transparència “un dels senyals identitaris” i que això es vol deixar clar “tant en la gestió com en la comunicació” amb la població. Per això, es convoca la reunió del pròxim dia 27, que tindrà lloc a la sala Sergi Mas, de l’antic comú.

En l’ordre del dia, està previst presentar els comptes anuals de la corporació així com els de la societat Camprabassa, que gestiona Naturland. A la vegada, s’explicaran les accions que s’emprendran fins a finals d’any.

Es demana que les persones que vulguin assistir facin reserva prèvia per WhatsApp o trucant al telèfon 343 408. L’acte es retransmetrà en directe pel canal de YouTube del comú. També es poden fer arribar consultes prèviament a través d’un correu electrònic o pel mateix número abans esmentat de WhatsApp.

Comentaris (14)

Trending