Sant Julià dóna el tret de sortida a la Festa Major

La parròquia gaudirà de gairebé quatre dies de programació per a tots els públics i adaptada a les mesures sanitàries

Ball de la Marratxa a la festa major de Sant Julià de Lòria.
Ball de la Marratxa a la festa major de Sant Julià de Lòria. Altaveu

Aquesta tarda Sant Julià inicia els esdeveniments de la seva Festa Major. Durant gairebé quatre dies, els veïns de la parròquia podran gaudir de fins a 50 activitats pensades per a tots els públics. La primera d’elles, aquesta tarda a les 18 h a l’Espai Laurèdia Jove, es farà l’obertura de Ràdio Festa Major, amb un programa especial amb entrevistes a les autoritats comunals.

Durant tot el cap de setmana, i fins dimarts, 27 de juliol, es portaran a terme un munt d’activitats, que s’iniciaran al matí amb ioga kids, portes obertes a la piscina o aigua fest, totes elles endreçades per als més petits. A la nit, es celebraran concerts amb el grup Els Pali, Dj Manel o Pas’n’fals. La plaça Major de la parròquia, després de la inauguració del nou espai, serà un punt de trobada important, concentrant gran part dels espectacles més tradicionals.


La cònsol menor Mireia Codina amb la cap de Cultura, Laura Rogé durant la presentació de la Festa Major.

Relacionat

Sant Julià retroba la plaça Major per a la festa i tancarà els actes entre les nou i quarts de deu

En aquest sentit, dilluns serà el dia on els actes més típics i tradicionals de la parròquia es celebraran. Al matí, a les 11:30, es celebrarà la missa de Sant Germà, a l’església parroquial, seguida de la passa pels carrers de Sant Julià. A la tarda, a partir de les sis, a la plaça major es faran els balls de la Dama Blanca, de Gegants i Gegantons, de la Marratxa i de sardanes. El dia acabarà amb el concert del grup Komanem, a la plaça de la Germandat.

El comú recorda que, per participar en alguns dels esdeveniments és necessari reservar plaça. Així com les múltiples recomanacions per mantenir la seguretat sanitària, com l’ús obligatori de mascareta, la distància de seguretat d’1,5 metres i no desplaçar el mobiliari, entre d’altres.

Comentaris (1)

Trending