Sant Julià completa el cadastre de Bixessari, Certés, Nagol, Llumeneres i el poble de Fontaneda

S'ha fet també el 30% d'Aixirivall i la zona del Trillà i entre aquest any i els quatre primers mesos del 2022 es vol enllestir el casc urbà

Comentaris

Vista aèria de Sant Julià de Lòria.
Vista aèria de Sant Julià de Lòria. ALTAVEU

El comú de Sant Julià de Lòria avança amb la confecció del cadastre i ja s'ha completat el de Bixessari, Certés, Nagol, Llumeneres i el poble de Fontaneda. S'ha fet el 30% d'Aixirivall i la zona del Trillà, a la carretera de Nagol. El cònsol major, Josep Majoral ha explicat que entre el que queda d'aquest any i els quatre primers mesos del 2022 es vol tenir enllestit tot el casc urbà. Durant la passada legislatura es van delimitar parcel·les a la zona de la Peguera.

Les pròximes delimitacions es duran a terme a Aixirivall i a la zona de l’Hotel Bonavista i Prat del Riu, a la carretera de la Rabassa. Des de la corporació es convoca els titulars de drets de propietat, de cens emfitèutic, de superfície i de concessió administrativa sobre béns immobles situats a les zones indicades a assistir als actes de delimitació.

Així mateix es recorda que l’assistència pot ser personal o a través d’un representant amb poders suficients,  i que l'absència dels titulars de béns immobles no suspendrà els actes d’identificació que seran practicats per la Comissió del Cadastre sobre la base de les manifestacions de les restants persones assistents i de les informacions de què disposi l'esmentada comissió.

El comú va posar en marxa l'any 2020, la comissió del Cadastre que està integrada pels cònsols i per tots els consellers, inclosos els de la minoria de Desperta Laurèdia. També en formen part un tècnic de la corporació i l'UTE SJL que és l'encarregada dels treballs de camp per a l’obtenció de dades i formació de la cartografia cadastral del comú en fase 1. L’import total previst per a aquests treballs és de 724.170,72 euros.

Comentaris (1)

Trending