Sant Julià celebrarà cavalcada de Reis amb restriccions

La visita a la Llar de Lòria ha estat suspesa a causa de la situació sanitària i tampoc hi haurà llançament de caramels des de les carrosses per evitar aglomeracions

Comentaris

Recepció dels Reis a Sant Julià de Lòria.
Recepció dels Reis a Sant Julià de Lòria. Comú de Sant Julià de Lòria

Sant Julià de Lòria tornarà a viure aquest 2022 la tradicional cavalcada dels Reis d’Orient, després que l’edició 2021 s’hagués de suspendre per la pandèmia. Tot i això, encara no serà del tot com sempre, ja que la visita a la Llar de Lòria queda suspesa per motius sanitaris. Així mateix, tampoc hi haurà llançament de caramels des de les carrosses per evitar aglomeracions en el moment de voler recollir-los.

El que sí que hi haurà és una sèrie de punts durant tot el recorregut en què els nens i nenes podran recollir dolços en unes bossetes que lliuraran els patges. Emulant el protocol que es va seguir amb el Pare Noel, si es vol saludar personalment Melcior, Gaspar i Baltasar i lliurar-los la carta a l’envelat que es muntarà a la plaça de la Germandat, caldrà fer una reserva prèvia a través de la web del comú.

La cavalcada començarà a les 18 hores i partirà de la plaça Francesc Cairat per continuar per l’avinguda Verge de Canòlich, carrer Bonaventura Riera, avinguda Rocafort, novament per l’avinguda Verge de Canòlich i finalitzarà a la plaça de la Germandat.

Comentaris

Trending