Sant Julià s’apunta a la moda de la cal·listènia

El comú ha d'aprovar aquest dilluns un crèdit extraordinari destinat a finançar l’adquisició de màquines esportives per aquesta pràctica que busca exercitar els moviments dels grups musculars més enllà de la potència i l'esforç

Comentaris

Un parc de cal·listènia.
Un parc de cal·listènia. ARXIU

La sessió de consell de comú de Sant Julià d'aquest dilluns ha d'aprovar un crèdit extraordinari destinat a finançar l’adquisició de maquines esportives per a la cal·listènia, aquesta pràctica que busca exercitar els moviments dels grups musculars més enllà de la potència i l'esforç. El parc s'ubicarà a l’espai Soqué de Casa Colltort que és el terreny que la Creu Roja va cedir al comú, enfront de la Borda del Jaile.

La instal·lació serà semblant a la del comú d'Andorra la Vella a la recta de la Margineda. La cal·listènia és una activitat que està de moda. Es defineix com un conjunt d'exercicis que centrats en els moviments de grups musculars, més que en la potència i l'esforç. Té l'objectiu últim de desenvolupar l'agilitat, la força física i la flexibilitat. En la pràctica, s'intenta aconseguir la major contracció muscular i que el cos adquireixi una alineació correcta, fet que permet modelar el cos, millorar la postura i definir un bon contorn corporal.

Durant la sessió de comú d'aquest dilluns també s'ha d'aprovar un suplement de crèdit  per finançar l’organització d’unes jornades relacionades amb esports i activitats de muntanya així. En un altre punt de l'ordre del dia hi ha la liquidació del pressupost de l'any passat. La corporació també continua amb les delimitacions i aquesta vegada serà el torn del terreny  de les Comes del Guisal”, situat al terme del quart d’Aixirivall.

Comentaris (2)

Trending