Sant Julià agilita els tràmits per executar els treballs de finalització de les urbanitzacions

Abans havien de ser aprovats en sessió de comú, i a partir d'ara només caldrà el vistiplau de la junta de govern

Comentaris

Consellers lauredians abans de la sessió de comú.
Consellers lauredians abans de la sessió de comú. BRU NOYA

El comú de Sant Julià de Lòria ha aprovat en la sessió d'aquest dilluns facultar a la junta de govern per aprovar l'execució dels treballs d'urbanització pendents. Fins ara l'aprovació havia de passar per sessió de comú. La corporació ha donat el vistiplau a la finalització dels treballs pendents a la urbanització de la Font de la Vall amb un crèdit extraordinari de 20.000 euros.

El cònsol major, Josep Majoral, ha dit que això facilitarà la solució a un problema que afecta diverses urbanitzacions de la parròquia. Des de l'oposició, Cerni Carat ha demanat que es garanteixi disposar de tota la informació. Majoral ha indicat que primer passarà per la comissió d'urbanisme i després per la junta de Govern.

Cairat ha recordat que queden actuacions a unes 30 urbanitzacions en un cost que està, segons les seves estimacions, al voltant dels quatre o cinc milions d'euros. Els treballs a la Font de la Vall estan all voltant dels 20.000 euros. La previsió és que comencin entre els mesos de setembre i octubre. En concret, l'actuació consistirà en la instal·lació del tub d'aigua potable, l'enllumenat públic, l'enquitranament i la finalització de les voreres. El comú pagarà les obres i després passarà la factura als 12 propietaris. Les intervencions s'aniran  fent en funció de les demandes dels propietaris. El cònsol major ha destacat que ja s'ha fet una reunió amb els veïns de Certés.

Durant la sessió s'ha aprovat l'ordinació de crèdir extraordinari destinat a finançar el concurs per a la contractació d'obres per execució subsidiària i la delimitació del terreny anomenat Terra Burgada, Roca Rodona i Terra Camp Beneït.

 

Comentaris (1)

Trending