Sant Julià acollirà el Mountain Festival Andorra amb fira, proves i conferències

Tindrà lloc els dies 29,30 i 31 d'aquest mes i està dirigit principalment als amants del trail running, trekking, ciclisme, i esquí de muntanya

Comentaris

La prova s'ha presentat aquest dijous en presència de l'atleta Pau Capell.
La prova s'ha presentat aquest dijous en presència de l'atleta Pau Capell. COMÚ SANT JULIÀ DE LÒRIA

Sant Julià de Lòria acollirà els dies 29,30 i 31 d'octubre la primera edició del Mountain Festival Andorra. És un esdeveniment obert a qualsevol persona que sigui amant de la muntanya i de tots els esports que es puguin dur a terme en ella: trail running, trekking, ciclisme, esquí de muntanya, etc. La presentació s'ha fet aquest dijous. El cònsol major, Josep Majoral ha dit que és una nova iniciativa per dinamitzar la parròquia amb l'esport. També ha participat a l'acte l'atleta Pau Capell, convidat especial de la primera edició.

Va dirigit als esportistes que practiquin aquestes activitats, a les empreses de el sector relacionades amb l'esport de muntanya, com les de turisme esportiu, marques tècniques, marques esportives, organitzadors d'esdeveniments esportius, entitats públiques, mitjans de comunicació, sectors de la salut, alimentació, nutrició esportiva, cultura i als sectors de l'entorn i de la sostenibilitat. Durant el cap de setmana es podrà trobar activitats especialment enfocades al món de l'esport, on totes les marques, empreses, organitzadors d'esdeveniments esportius, podran exposar, presentar i vendre els seus productes i serveis.

Es faran conferències, actes gastronòmics i competicions. Així, la primera edició de l'OTSO 16K trail running tindrà lloc el dissabte 30 d'octubre, amb arribada al Port Negre. Seran 16 quilòmetres amb més de 1.900 metres de desnivell positiu. Una altra prova és l'OTSO 17K running que tindrà lloc el diumenge 31 d'octubre també a la parròquia de Sant Julià de Lòria. Consta de 17km de pujada constant 100% asfalt amb arribada a Naturland. En l'apartat de BTT es farà primera edició de la crono 17K by OTSO, el diumenge 31 d'octubre amb 17 quilòmetres de pujada constant 100% asfalt amb arribada a Naturland. La sortida d'aquest recorregut no-circular es donarà des de la plaça de la Germandat de Sant Julià de Lòria. Recorrerà tota la carretera de la Rabassa, passant pel Port de la Peguera i acabant a la cota 2.000 de Naturland.

La ruta acumula un desnivell positiu de més de mil metres.  Disposarà d'un avituallament final a la meta i inclou cronometratge, classificació absoluta masculina i femenina, assegurança d'accidents durant la carrera i guarda roba. La sortida es donarà individualment amb 15 segons entre corredor. La prova OTSO 18K MTB es disputarà el dissabte 30 d'octubre, amb 18 quilòmetres amb sortida i meta a la cota 2.000 de Naturland, el punt més alt de la carretera de la Rabassa. La sortida d'aquest recorregut circular tindrà lloc a la cota 2.000 acumulant 18 quilòmetres i 520 metres de desnivell positiu. Inclou cronometratge, classificació absoluta masculina i femenina, assegurança d'accidents durant la carrera i guarda roba. Hi haurà avituallament final a l'arribada.

Comentaris

Trending