Sandra Tudó confirma que deixarà el comú ordinenc l’1 de setembre

Tres setmanes més tard i en sessió de consell jurarà el càrrec el seu substitut, Jean-Michel Armengol segons ha anunciat aquest dimarts el cònsol major Josep Àngel Mortés

Comentaris

Sandra Tudó.
Sandra Tudó. ARXIU

La consellera de Movem Ordino, Sandra Tudó ha confirmat que deixarà el seu càrrec el pròxim 1 de setembre per ocupar el de secretaria general del comú d'Escaldes-Engordany en el lloc de Cerni Escalé. El seu substitut al comú ordinenc, Jean Michel Armengol jurarà com a conseller durant la tercera setmana del mateix mes de setembre, segons ha confirmat aquest dimarts el cònsol major, Josep Àngel Mortés després de la sessió de consell de comú.

Sandra Tudó aprofitarà durant aquestes setmanes per enllestir alguns temes que té pendents a nivell comunal i fer el traspàs amb Armengol que és també el secretari general de la Comissió Nacional Andorra per a la Unesco (CNAU). Tudó, que estava com a consellera des de fa set anys, es també directora de l'escola andorrana de segona ensenyança d'Ordino. "Després de 26 anys treballant a l'educació era el moment d'acceptar aquest repte", ha opinat. Durant els primers mesos al comú d'Escaldes-Engordany treballarà conjuntament amb Cerni Escalé per posar-se al dia del funcionament i de tots els dossiers del comú.

Escalé ha plegat per començar un nou projecte dins de la política nacional amb el moviment Concòrdia i amb la voluntat d'incidir en el model de país, juntament amb el lauredià Cerni Cairat. Sandra Tudó es nascuda a Escaldes-Engordany.

Etiquetes

Comentaris (4)

Trending