La Ruta de la Tapa de tots els rècords acaba amb un primer premi compartit

Dos establiments guanyen ex aequo i el balanç és de 6.200 racions servides, 400 més que en l'edició anterior, i amb 544 persones que s'han registrat a l'aplicació

Els responsables dels establiments guanyadors amb els cònsols de Sant Julià.
Els responsables dels establiments guanyadors amb els cònsols de Sant Julià. COMÚ SANT JULIÀ DE LÒRIA

La Ruta de la Tapa de Sant Julià de Lòria ha servit 6.200 racions -400 més que en l'edició anterior- amb un restaurant menys al cartell i en només onze dies. El jurat ha atorgat el primer premi 'ex aequo' a la Pizzeria Angelo, per la seva 'Pannacotta de moniato', i al Bare, per la tapa 'Tot al negre'. La segona posició ha estat per al Bar Muntanya per 'Caprici de primavera'.

L'acte de cloenda amb el lliurament de premis al Centre Cultural i de Congressos Lauredià, ha servit per fer un repàs a l'edició de tots els rècords. Fins a 544 persones s'han registrat a l'app necessària per a completar la ruta, de les quals 317 han demanat continuar rebent informació sobre l'esdeveniment per a edicions posteriors. El joc que proposava l'aplicació ha estat completat per 129 persones, i 83 rebran un obsequi per part del  comú. Els clients han valorat a través dels seus telèfons 4.696 tapes mitjançant el codi QR dels establiments.

 

Comentaris (3)

Trending