'A ritme d'estiu' proposa 28 activitats el mes de juliol a Sant Julià de Lòria

La majoria d'actes faran a l'aire lliure en diversos indrets van dirigits a totes les edats

Comentaris

La cònsol menor, Mireia Codina; i el director d'Esports, Ramon Ibarz.
La cònsol menor, Mireia Codina; i el director d'Esports, Ramon Ibarz. COMU SANT JULIÀ DE LÒRIA

El comú de Sant Julià de Lòria ha presentat aquest dilluns la segona edició de 'A ritme d'estiu' que des de l'any passat va agafar el relleu de 'Vespres d'estiu'. Durant el mes de juliol hi haurà 28 activitats. La cònsol menor, Mireia Codina ha explicat que la majoria d'activitats es faran a l'aire lliure i que van dirigides a totes les edats.

El programa inclou tot un seguit d'activitats esportives, turístiques i culturals per tal d'oferir un estiu dinàmic als ciutadans de la parròquia després de la pandèmia de coronavirus. Malgrat que les activitats se celebraran entre aquest mes i el vinent, la corporació encara està acabant de tancar les propostes per a l'agost. 

Cada setmana hi haurà una proposta diferent. Al juliol, en l’àmbit cultural s’ha programat teatre i un recital poètic. A nivell esportiu, es faran sessions de ball en línia, cardio boxa, cardio reggae, flamenc, zumba i per a la gent gran, manteniment físic. Els infants i joves podran triar entre tallers de mindfulness, de grafit o de rebosteria.

Les activitats s'iniciaran dilluns vinent, 5 de juliol, i tindran lloc en diversos indrets com les places Sant Roc i Germandat o el parc del Prat del Senzill. Codina ha recordat que aquest estiu també està en marxa la segona edició de la Cala Laurediana.

 

Comentaris

Trending