El Refugi Guardat Borda de Sorteny i Secnoa, primeres sol·licituds del segell de la biosfera

La petició s’ha comunicat durant la Taula de Dinamització que s’ha celebrat aquest matí a Ordino, on han estat presents els principals actors de la parròquia, com el sector hoteler, agrícola i artesà

La Taula de Dinamització que s'ha dut a terme a Ordino
La Taula de Dinamització que s'ha dut a terme a Ordino

El Refugi Gaurdat Borda de Sorteny i Secnoa han estat les primeres empreses d’Ordino a fer la sol·licitud per obtenir el segell de la Reserva de la biosfera com a empreses turístiques compromeses. La petició s’ha comunicat durant la Taula de Dinamització, que ha tingut lloc aquest matí i ha estat liderada pels cònsols i la consellera de Turisme i Dinamització. A més, han estat presents els principals actors de la parròquia, amb representació del sector hoteler, agrícola i artesà, a més del director de l’estació d’Ordino Arcalís.

Segons s’ha transmès als participants, els segells permetran fer una comunicació més efectiva i integradora dels valors que implica formar part de la Reserva de la biosfera. Per tant, les empreses demostren així el seu compromís amb la sostenibilitat i col·laboren professionalment en xara. El proper 15 de juny es reprendrà el curs d’informador de la Reserva de la biosfera, obert a la participació de totes les empreses.

La sol·licitud del segell es podrà fer al servei de Tràmits i caldrà adjuntar una petita memòria de l’entitat. Els productors i les empreses ja han rebut tota la documentació per l’adhesió, a més de prendre consciència del seu rol com a actors principals de la Reserva de la Biosfera.

A la trobada, a més, s’ha presentat les principals activitats i els esdeveniments que tindran lloc a Ordino els mesos d’estiu. També s’han exposat alguns dels projectes que es treballen des de la conselleria de Turisme, com el procés de candidatura per obtenir el label Best Tourism Villages, atorgat per l’OMT (Organització Mundial del Turisme).

Etiquetes

Comentaris

Trending