Rècord de participació al XII Premi de Narrativa Fantàstica i de Terror d’Encamp

Les 105 obres presentades es poden votar a través de la web del comú fins al sis de desembre, i l’entrega de premis es farà el dia nou

Cartell del concurs de narrativa d'Encamp.
Cartell del concurs de narrativa d'Encamp.

El XII Premi de Narrativa Fantàstica i de Terror d’Encamp ha comptat amb un èxit de participació. Enguany s’han rebut 105 relats, 66 en la categoria de joves, 31 en la d’adults i vuit en la d’infants. Les obres es poden votar a la web del comú fins al sis de desembre, i els premis s’entregaran el dia nou. Tothom que vulgui votar l’obra ha de clicar sobre la pestanya ‘m’agrada’ que figura sota cada relat.

Tal com s’indica a les bases, els vots dels ciutadans suposaran un percentatge de la classificació final i se sumaran als del jurat. Aquests darrers, però, tindran un pes més elevat, i prevaldran sobre la decisió final.

Part del jurat està format per escriptors residents a Andorra i personal de les biblioteques comunals. En aquesta edició els autors seran Iñaki Rubio, Núria Gras i Elisabet Zorita. El lliurament de premis es farà el nou de desembre, a les 18:00 hores, a la Biblioteca Comunal d’Encamp, que serà a porta tancada només pels guanyadors.

Etiquetes

Comentaris

Trending