Recollida de firmes a Canillo perquè el comú inverteixi en calefacció al Perecaus

Els pares de la mainada que hi va a fer activitats de diversa naturalesa no troben normal que l’edifici no posi en marxa la climatització

Una imatge de l'edifici Perecaus.
Una imatge de l'edifici Perecaus. ARXIU

Famílies de Canillo o, com a mínim, que els fills i filles de les quals duen a terme activitats de diversa naturalesa l’edifici Perecaus estan duent a terme una recollida de signatures per tal que, si troben un suport mínim indispensable, reclamar al comú de Canillo que activi el sistema calefactor, atès que el fred juga males passades.

De moment, la recollida es porta amb força discreció per avaluar els suports que la iniciativa pot acabar tenint, però no es considera normal que essent en la parròquia que és, un dels pocs equipaments socials que hi ha a Canillo, més enllà de les activitats que es puguin desenvolupar al Palau de Gel, no disposi d’un sistema d’aclimatació escaientment activat. Ho mantenen, especialment, pels infants.

Segons fonts properes als impulsors de la iniciativa, “la canalla està gelada. Descalços, poca roba per haver de fer les activitats. Es curen del refredat i tres dies després, una altra vegada cauen. Algunes nenes de rítmica van tapades i amb mitjons quan haurien d’anar descalces o amb punteres, igual que a judo, activitat on els mateixos nens demanen de posar-se mitjons”. Les mateixes fonts han indicat que “ni es posa calefacció abans de l’activitat ni durant la mateixa”. I els radiadors “estan sempre freds i no hi ha aire calent ni per una estona”.

Etiquetes

Comentaris (8)

Trending