Rebuda a Ordino als estudiants d’INEFC que fan el camí del Retrobament

Els estudiants del centre de Bescaran han acampat aquesta nit a la parròquia i els han volgut saludar la cònsol menor, Eva Choy i el cap d’Agricultura, Medi Ambient i Sostenibilitat, Sergi Riba

Comentaris

Els estudiants, al centre d'Ordino.
Els estudiants, al centre d'Ordino. COMÚ D'ORDINO

La cònsol menor, Eva Choy, i el cap d’Agricultura, Medi Ambient i Sostenibilitat del comú d’Ordino, Sergi Riba, han rebut a la plaça Major la visita dels estudiants d’INEFC, que provinents de Bescaran s’han dirigit al Port del Rat, a Arcalís. Els futurs guies de muntanya que cada principi d’estiu fan el camí del Retrobament, acció emmarcada en un dels projectes del Programa Operatiu de Cooperació entre França, Andorra i Espanya (Poctefa).

Els estudiants del centre pirinenc fan aquest itinerari  cada any. El camí va des de la Seu d’Urgell fins a les valls d’Auzat i passa per Ordino, on han fet nit Enguany han hagut de modificar la ruta acabant-la al Port del Rat.

El camí de Retrobament uneix els territoris de l’Alt Urgell, Andorra i l’Arièja mitjançant els itineraris de pastor. S’emmarca en el projecte ‘Fer de la Frontera un Camí cap a la Formació’ del Poctefa.

Etiquetes

Comentaris

Trending