Queixes d’usuaris de correus de la Massana i Ordino per la supressió temporal del servei

L’espai que tenen assignat Correos i La Poste es fa servir aquests dies per a la logística del campionat de BTT que se celebra a la parròquia massanenca

Taulell del servei conjunt en un dia operatiu.
Taulell del servei conjunt en un dia operatiu.

“Ens sembla molt bé que es facin campionats com aquests, que dinamitzen la parròquia i el país, però que obliguin a suprimir un servei bàsic com el postal és excessiu.” La queixa és d’un ciutadà de la Massana que lamenta que la celebració del campionat de BTT que es fa a la parròquia, amb l’estació de Pal de protagonista, hagi deixat inutilitzat un servei que usen diverses persones tant de la Massana com d’Ordino. No és un sol usuari que lamenta el fet. Diversos ciutadans han contactat amb l’Altaveu per la mateixa qüestió.

Un altre dels afectats explica que “el lloc on està Correos i La Poste es fa servir aquests dies peel campionat de ciclisme per la qual cosa si has d’enviar o rebre alguna cosa s’ha de baixar a Andorra la Vella”. Una altra afectada deixa constància que, “a més, la gent que està ocupant el lloc tampoc en saben res i des de Correus espanyols ens han dit que mínim una setmana”. Entre tots apunten que “ens sembla molt bé que s’organitzin coses al país però no crec que haguem de renunciar a serveis bàsics”.

“És excessiu suprimir un servei així per aquestes històries”, hi afegeixen alhora que apunten que “altres ciutats turístiques protegeixen els residents del turisme acotant les zones de circulació i estacionament i en cap cas desplacen serveis com el de correus per facilitar l’organització”. I és que “hi ha espais suficients sobretot en període de vacances escolars per poder fer-ho”.

Comentaris (7)

Trending