Queixes per l’estat de les voravies de Prat de la Creu i la brutícia a la plaça de ‘The Cloud’

Els veïns del carrer denuncien que alguns trams de la vorera tenen rajoles trencades que poden suposar un risc per a persones grans o amb problemes de mobilitat

Rajoles trencades a Prat de la Creu.
Rajoles trencades a Prat de la Creu.

Veïns del carrer Prat de la Creu d’Andorra la Vella han posat el crit al cel per l’estat d’alguns trams de voravia a la zona. Hi ha, denuncien, moltes trencades, que, lamenten, poden suposar un risc per als vianants, que poden entrebancar. També hi ha preocupació a una altra de les zones de la capital, en aquest cas a la plaça on havia de construir-se l’edifici ‘The Cloud’ per la brutícia que presenten les aigües de la llacuna.

Així ho han fet arribar a Altaveu ciutadans que resideixen a aquestes zones d’Andorra la Vella. Pel que fa a Prat de la Creu, preocupa l’estat en el qual, des de fa temps, es troben alguns trams de vorera. Hi ha punts on les rajoles presenten considerables desperfectes. Algunes, fins i tot, poden suposar un risc per als vianants, especialment gent gran o amb problemes de mobilitat, que poden arribar a entrebancar i fer-se mal.

També hi ha ciutadans que lamenten la brutícia que hi ha els darrers dies a la bassa d’aigua de la plaça on hi havia l’antiga seu d’Andorra Telecom. Dins de la llacuna hi ha força deixalles, com ara trossos de cartró o alguna ampolla de plàstic. Avisen que no és pas la millor imatge per a una zona on, en circumstàncies normals, hi hauria una important afluència de visitants.

Brutícia a la llacuna de la plaça on havia d'anar 'The Cloud'.
Brutícia a la llacuna de la plaça on havia d'anar 'The Cloud'.

 

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending