El PS demana pels estudis geològics per la seguretat del futur parc de l’Ossa

També volen conèixer les condicions amb les quals s’ha cedit un terreny comunal a FEDA

Els consellers del PS, David Rios i Enric Riba.
Els consellers del PS, David Rios i Enric Riba. PS

Els consellers del Partit Socialdemòcrata + Independents d’Encamp, David Rios i Enric Riba, demanen accedir als estudis geològics que s’hagin realitzat a la zona on s’ha començat a construir el futur parc de l’Ossa. Aquesta és una de les preguntes que han entrat per a què la majoria respongui a la propera sessió del consell de comú.

Els membres de PS+Independents d’Encamp volen conèixer els resultats dels estudis geològics que s’hagin realitzat a la zona on s’ha començat a construir el futur parc de l’Ossa. Ho fan especialment tenint en compte que el projecte preveu la construcció d’un pàrquing soterrat i la zona és properaal riu, pel que s’intueix un risc d’inundació.

Amb una altra pregunta, que la majoria del comú d’Encamp també haurà de respondre davant el ple, es volen conèixer les condicions amb les quals s’ha cedit un terreny comunal a FEDA. Es tracta d’una parcel·la a tocar del túnel de les Dos Valires i que la parapública està utilitzant com a baseper emmagatzemar temporalment el material necessari per a la col·locació de pilones al llarg de tota la solana d’Encamp per portar la línia d’alta tensió de Grau Roig fins a la seva central.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending