Prova pilot per fer de sentit únic el carrer que connecta la Creu Grossa i l’hospital

La mesura, que s’implementarà a partir de dimarts, persegueix la pacificació de trànsit a la zona i obligarà al canvi d’ubicació d’una de les parades del bus comunal

El carrer Sant Andreu a l'alçada de l'hospital
El carrer Sant Andreu a l'alçada de l'hospital Comú d'Andorra la Vella

El comú d’Andorra la Vella engegarà a partir de dimarts una prova pilot per fer de sentit únic el carrer Sant Andreu, que enllaça la Creu Grossa amb l’hospital. La modificació obligarà al trasllat d’una de les parades del bus comunal de la zona. L’objectiu de la mesura és la pacificació del trànsit a la zona.

La prova pilot s’engegarà el dimarts i consistirà en fer de sentit únic el carrer Sant Andreu, el vial que connecta Bisbe Príncep Iglesias i la Creu Grossa amb l’hospital de Nostra Senyora de Meritxell. Amb els canvis, els vehicles podran anar únicament en direcció al centre sanitari però, en canvi, estarà prohibit circular-hi a la inversa.

Aquesta reordenació del trànsit implica el trasllat de la parada ‘Hospital’ del bus comunal. Els usuaris que es dirigeixin al centre sanitari hauran de baixar a l’estació situada a l’avinguda Doctor Mitjavila, ja existent, i utilitzar l’ascensor que els deixa a la plaça de l’hospital. Això implica l’anul·lació de la parada habilitada fins ara al carrer Sant Andreu.

La prova pilot es tira endavant com a mesura de pacificació del trànsit en aquest punt de la parròquia, un carrer residencial que, s’indica des del comú, darrerament, s’havia convertit en una via amb una elevada afluència de vehicles que circulen a alta velocitat. L’acció, a més, es complementa amb la instal·lació ara uns dies, d’un pas de vianants amb elevació, adaptat a una accessibilitat universal a l’alçada del número 3 del carrer de la Creu Grossa.

Sentit Carrer Sant Andreu[100454]

Comentaris (11)

Trending