La prova de l'Ironman a la Massana tindrà un impacte de gairebé un milió d'euros

La parròquia serà l'escenari, l'estiu vinent, d'una competició de bicicleta de muntanya amb un circuit de 168 kms

La prova s'ha presentat aquest dimarts a la Massana.
La prova s'ha presentat aquest dimarts a la Massana. ACTUA

La Massana acollirà una de les proves més importants de l’Andorra Multisport Festival d’Ironman. Ho han presentat aquest dimarts, el ministre de Presidència, Economia i Empresa del Govern d’Andorra, i president d’Actua, Jordi Gallardo, la cònsol de la Massana, Olga Molné, i el director regional d’Ironman al sud d’Europa, Agustí Pérez. La prova s’ha batejat amb el nom d’Andorra MTB Classis-Pyrénées tindrà lloc del 28 de juny al 3 de juliol del 2021 i s’han previst 168 km de circuit BTT.

 

Es calcula que la competicio tindrà 200 equips participants (400 esportistes) que vindran al país amb uns 1.200 acompanyants i que faran una despesa mitjana de 150 euros per dia, la qual cosa pot arribar a suposar un impacte econòmic “de prop d’un milió d’euros”, concretament, 992.000 euros, tal com ha destacat Jordi Gallardo.

Ha  afegit que organitzar esdeveniments d’aquest tipus té diversos objectius: que el país aculli unes proves úniques; que hi hagi un benefici per al teixit empresarial i iniciar una nova activitat econòmica que pugui ser perdurable. En aquest sentit, ha recordat que l’acord per fer la Multisport Festival és per quatre anys. Olga Molné, per la seva part, ha esmentat l’aposta que ha fet la parròquia per la bicicleta de muntanya

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending