‘Problemes logístics’ aturen una obra a Sant Julià de Lòria

Els promotors esperen que els treballs es puguin rependre aviat i construir-hi les naus industrials previstes

Comentaris

El terreny on s'han aturat les obres.
El terreny on s'han aturat les obres. Altaveu

Uns 'problemes logístics' han aturat la construcció d'unes naus industrials a la parròquia de Sant Julià de Lòria, al costat de la CG1 i just davant d'un concessionari d'automòbils i motos. Els treballs es van iniciar el passat mes de febrer amb el desbrossament de la zona i ara porten unes setmanes aturats.

Els promotors s'han referit només als 'problemes logístics' i no han volgut entrar en més detalls però han afirmat que ben aviat es reprendran els treballs que han de culminar amb l'edificació d'unes naus industrials. Anteriorment, part de l'espai estava ocupat per un aparcament privat.

En aquest terreny s'hi havia d'ubicar també el magatzem del comú de Sant Julià de Lòria que va quedar inservible després de l'esllavissada de la Portalada. Això seria possible gràcies a la cessió obligatòria de terreny per part de la propietat en virtut de la Llei general d’ordenació del territori i urbanisme (LGTU). També es podria evitar la cessió obligatòria amb el pagament dels diners corresponents a la valoració que s'efectiu en funció de la zona i dels metres quadrats.

Actualment la deixalleria està a Aixovall, a la carretera de Bixessarri, a la zona industrial Camp de l’Avençadé. La instal·lació és d’ús exclusiu per a particulars. El comú ja va treure un concurs públic per a la contractació d'uns tècnics que elaborin el projecte de magatzem i deixalleria. Pel que fa als camions i altres vehicles estan a aparcats a l'aire lliure en un pàrquing comunal al centre de la població.

 

Comentaris

Trending