Primers treballs per construir el primer edifici als terrenys on hi havia el Prat Gran d’Encamp

Els darrers dies, operaris i màquinaries han estat fent activitat a la parcel·la on s’ha de fer l’immoble, de 10 pisos i 30 metres d’alçada, fet que ha generat certa inquietud entre els veïns de la zona

Maquinària i operaris a la parcel·la on s'ha de construir l'edifici.
Maquinària i operaris a la parcel·la on s'ha de construir l'edifici.

Al terreny que havia ocupat l’antic Prat Gran a Encamp ja hi ha prevista una primera actuació urbanística. Es tracta de la construcció d’un edifici d’habitatges, l’Ossa Parc, aprofitant que se situa al costat del nou espai lúdic, ara en construcció. Els treballs previs a l’edificació s’estan ja portant a terme a la zona. Els darrers dies ja hi ha màquines i operaris a la parcel·la.

El projecte ha generat una certa polèmica entre els residents a la zona. Es preveu que el futur edifici, que agafa el nom pel fet d’estar situat al costat del futur parc de l’Ossa, tingui 65 habitatges distribuïts en fins a deu plantes d’altura. Això es tradueix en 30 metres per sobre el nivell de terra. És a dir, serà l’immoble més elevat de tota la zona.

El cartell anunciant la promoció a la parcel·la on s'ubicarà.

Relacionat

Una promotora anuncia un edifici de deu plantes als terrenys de l’antic Prat Gran d’Encamp

Sigui com sigui, el projecte compleix la darrera modificació del pla d’urbanisme. I, per tant, compta amb el vistiplau del comú. A banda dels pisos, també està prevista la construcció d’un aparcament soterrani, amb quatre plantes, i oferir locals comercials. L’edifici ha estat dissenyat pel despatx Altura, el mateix que va guanyar el concurs d’idees del nou parc.

Recreació de com serà el futur Ossa Parc.
Recreació de com serà el futur Ossa Parc.

Ara, sembla que tot es comença a activar. En els darrers dies s’han pogut veure operaris i maquinàries a la parcel·la -la més propera a l’encreuament entre l’avinguda Príncep Benlloch, la carretera de Vila i el vial de la Molina, ara en obres. Per ara, tot just treballs preliminars, però queda clar que la intenció de tirar endavant la construcció de l’edifici és ja ferma.

Etiquetes

Comentaris (6)

Trending