El primer Motand aixeca satisfacció entre comú i comerços de Santa Coloma

El cònsol menor d’Andorra la Vella, Miquel Canturri, destaca que l’esdeveniment ha atret molta gent a la zona i ha propiciat una intensa activitat a les botigues i els establiments de restauració

https://www.youtube.com/watch?v=i93alUxuYVU

Santa Coloma s’ha convertit en l’ eix neuràlgic de la moto als Pirineus. Ho ha aconseguit aquest dissabte la primera edició del Motand. El cònsol menor d’Andorra la Vella, Miquel Canturri, ha fet un balanç força positiu de l’esdeveniment, tot destacant la capacitat d’atreure un nombre important de persones. I, sobretot, el fet que comerços (especialitzats o no) i restauració de la zona, han tingut molta activitat. Per això, ha apuntat que, al seu entendre, s’ha de repetir l’any vinent.

Al llarg de tota la jornada, l’avinguda Santa Coloma ha estat l’eix neuràlgic de l’esdeveniment, organitzat amb la col·laboració de la penya motorista L’Esquirol, que ha ajuntat la seva Rider. Justament, molts dels més de 200 participants en aquesta ruta han acabat passant en algun moment o altre per les activitats que oferia la zona.

Les penyes motoristes que han col·laborat en l’esdeveniment, Esquirols i Pingüinos, han destacat la bona sinergia que s’ha generat i demanen que es repeteixi l’any vinent

El moment culminant ha estat aquesta tarda. El ciment de l’avinguda s’ha convertit en l’escenari on el pilot Emilio Zamora ha fet les delícies dels aficionats amb un espectacle de malabarismes sobre dues rodes. Els aplaudiments dels més de 200 assistents han estat habituals.

Al vespre un sopar popular posarà punt final a la primera edició del Motand. Canturri ha fet una “valoració positiva”, tot destacant que “hem tingut força gent durant tot el dia”. I això ha fet que “les botigues de la zona i els locals de restauració estiguin contents”.

Per tant, a l’entendre del cònsol menor de la capital, “l’objectiu s’ha aconseguit”. Es volia, ha recordat, “reactivar la zona” que és “la 100% motos d’Andorra la Vella”. Per tant, ha avançat que el seu desig seria que es continués fent, tot posant en relleu que ja ho haurà de decidir un altre comú. “Tenen la porta oberta, crec, per repetir”, ha indicat.

Qui també voldria que es fes una segona (i més) edicions és la penya l’Esquirol. El seu vicepresident, Toni Soler, ha destacat la bona sinergia que ha generat l’esdeveniment amb la setena edició de la Rider, un passeig de 360 quilòmetres en el qual han participat més de 200 motoristes recorrent carreteres d’Andorra, França i Espanya. “Espero que es torni a fer. És una molt bona iniciativa i dona volada al món de la moto”, ha manifestat.

A aquesta petició s’ha apuntat José Manuel Nieves, director general de Pingüinos, una altra penya de motoristes responsable de la concentració més multitudinària d’Europa. “Per l’any vinent els auguro un molt bon futur”, ha assegurat.

Comentaris (6)

Trending