Un gran projecte de pisos a Sant Julià s’acaba dividint en fases i d'entrada, s’executarà la primera

En la setmana anterior a la moratòria han entrat a tràmit les mateixes sol·licituds que en deu anys però això no implica que totes les construccions es duguin a terme

Comentaris

Al fons, després de la carretera, el terreny que correspon al projecte presentat.
Al fons, després de la carretera, el terreny que correspon al projecte presentat. B.N.

Un projecte immobiliari en un gran terreny al sud de Sant Julià de Lòria ha entrat a tràmit abans de la moratòria. Es tracta de part de la zona que havia ocupat l'antic Càmping Huguet. En principi, havia d'acollir uns 600 pisos però finalment s'ha dividit en tres fases i ara s'executarà la primera.

El terreny queda al costat del nou vial i a la banda del Solà. L'anunci de la moratòria va fer que es disparessin les entrades de projectes d'edificació, cosa que ha fet que una setmana se'n rebessin al comú l'equivalent a deu anys. Tot i l'augment d'ingressos que això suposarà per a la corporació, des de l'equip de la majoria comunal no s'oblida allò tan popular de "pa per avui fam per demà".

Ja abans de l'anunci l'activitat constructora a Sant Julià havia experimentat un augment notable, i especialment als quarts com Nagol però també a Aixirivall, Juberri o a la carretera de Canòlich. Per aquest motiu, i en previsió del creixement de la població, el comú va construir un nou dipòsit d'aigua a Certers per garantir l'abastiment.

Obres en un terreny a la carretera de Nagol.

Relacionat

Les construccions ‘assalten’ les muntanyes de Sant Julià de Lòria

L'entrada de projectes abans de la moratòria no implica necessàriament que es duguin a terme però almenys ja han estat acceptats pel comú corresponent.

 

Comentaris (4)

Trending